Dokumenthantering i Microsoft Dynamics CRM

Nu finns en färdig lösning i Document Suite för att hantera dokument på ett sätt som spar värdefull tid för dig i ditt arbete. Med stöd för att lätt kunna generera dokument med CRM-data, spara tillbaka till Sharepoint och skicka som Pdf till dina kunder, och där du har allt med full spårbarhet inifrån Microsoft Dynamics CRM.

Vår helt nya offertfunktion gör det möjligt att automatiskt hämta produktbeskrivningar och bilder till en färdig offert i Word, välja till olika avtalstexter och skicka till din kund som PDF. Inom kort så sluter vi denna process med att koppla på en helt integrerad signeringsfunktion från DocuSign.

Lösningen kallar vi för Quickbix Document Suite. Om du är intresserad av att läsa ett White Paper om den? Fyll i dina uppgifter nedan och klicka på Skicka.

Ditt namn

Din epost

Ditt företag

FacebookLinkedInGoogle+TwitterEmailDela det här inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *